Ако на света има нещо по-непредвидимо от жената, то това  е

...
Ако на света има нещо по-непредвидимо от жената, то това  е
Коментари Харесай

Всичко, което искаш да знаеш за жените, но те е срам да попиташ

Ако на света има нещо по-непредвидимо от дамата, то това  е единствено кубче рубик в ръцете на далтонист. И въпреки всичко, приехме предизвикването и събрахме няколко аксиоматични обстоятелството за нежния пол:

Едва 9 % от дамите по света считат себе си за в действителност привлекателни. 43 % са на мнение, че „ наподобяват естествено “, 24 % се възприемат със „ междинна осанка “, 8 % – женствени, 7 % – симпатични, и единствено 2 % намерено декларират, че са секси.

17 000 дами, жертви на насилствени бракове, живеят в Швейцария.

Според данни на IPU (Интерпарламентарния съюз) едвам през 2077 година ще има тъждество сред половете.

През живота си жена, която постоянно се гримира, употребява приблизително по 2 кг. червило.

Между 9 и 10 % от възрастните дами страдат от преяждане и психическа некадърност да управляват приема на храна.

На всеки 15 секунди една госпожица по света губи девствеността си по друг метод.

2/3 от 300 милиона деца по света, лишени от опцията да имат обучение, са девойки.

4 милиона дами и девойки всяка година са жертви на продажби от съпрузи, сутеньори, трафик на хора.

20 % е разликата в заплащането сред мъж и жена, заемащи служебни места с идентична отговорност.

Жените разпознават лица по-добре от мъжете.

Според проучване на учени от Лондон девойките, чийто анонимен пръст е по-малък от показалеца, имат по-голям късмет да успее в спорта, изключително в тениса и леката атлетика.

Жените мигат 2 пъти по-често от мъжете.

В продължение на 2 години американският социолог Ивона Росдейл изследва има ли връзка сред размера на женския бюст и равнището на просветеност. За задачата тя мери данните на 1200 свои сънароднички и стига до извода, че въпреки всичко размерът има значение. „ Не ми се желае да го призная – споделя Росдейл, която самата не се отличава с огромна гръд – само че открихме, че обилните дами имат по-високо IQ приблизително с 10 точки “. Затова, тя е уверена, че постоянно интелигентността на дамите с огромни гърди остават скрита за другите. Те просто се взиарт в заоблените й форми, вместо да я слушат какво говори…

Консумацията на алкохол в дребни количества способства за развиването на логическото мислене при дамите. Това сочат резултатите от изследване, извършено в Съединени американски щати.

Замахвайки да хвърли нещо, дамата дава ръката си обратно, а не встрани. Ето за какво в никакъв случай не давайте на дама да взривява танк.

Когато дава ръката си за ръкостискане, дамата съвсем в никакъв случай не я свива. По този мотив поетът Волошин е споделил, че  при здрависване „ дамата наподобява като че ли стиска мъртво бебе “.

При дамите доминира гръдният вид дишане. В процеса на дишане при мъжете интензивно се включват коремните мускули.

Когато се облича, нормално дамата си поставя първо ризата, а след това – панталона. При мъжете е тъкмо противоположното.

Жените, които по-често вършат секс, имат по-високо равнище на естроген в кръвта си от въздържателките. А високото равнище естроген оказва помощ за регенерацията на клетките на кожата и за изглаждане на бръчките.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР